ggd

DaMen Beauty is GGD goedgekeurd. GGD waarborgt de hygiene.

diplome PM

PRIJSLIJST

Permanente make-up

TARIEF 2024
Wenkbrauwen Hairstrokes, Ombre, blush, powder  techniek  inc 2 behandelingen

Extra losse behandeling

€ 365,00

40,00

Eye-liner boven infra € 235,00
Eye-liner boven breed en of wing € 250,00
Eye-liner onder € 175,00
Eye-liner onder en boven € 365,00

* Prijzen zijn inclusief  intake gesprek, het voortekenen het pigmenteren plus de tweede na behandeling . Indien nodig kost de derde extra behandeling 40,– euro.

Opfrisbehandeling

   
Wenkbrauwen Hairstrokes, Ombre , blush, powder techniek € 165,00
 Eye-liner boven € 135,00
 Eye-liner boven breed en of wing € 145,00
 Eye-liner onder € 100,00
 Eye-liner onder en boven € 165,00

* De exacte prijs na 2 jaar jaar kan pas vastgesteld worden nadat uw te behandelen zone ter plekke beoordeeld is. De bovengenoemde prijzen zijn daarvoor om die reden onder voorbehoud.

* Heeft u uw wenkbrauwen en of eye liners bij een andere salon laten zetten zal ook daar voor gelden, eerst het restant te laten beoordelen en aan de hand daarvan zal er een prijs vast gesteld kunnen worden.

Download de permanent make-up of Health

15   14  12
 11 &è 22
 9
6 - Copy 
 4
 1 10 3 - Copy

FAQ

“Hoe gaat een permanente make-up behandeling in z’n werk?”

Voordat u een behandeling ondergaat, krijgt u altijd eerst een intakegesprek waarbij wij de “Informed
Consent” doornemen. Wij bespreken uw wensen en verwachtingen, maar ook komen uw medische
gegevens ter sprake en kunt u al uw vragen stellen. Op basis hiervan gaan we samen de techniek keuze maken. Dan gaan we richting de praktijk en zullen we door middel van een meet systeem de vorm gaan bepalen. U kijkt continue mee zodra we beide tevreden zijn en de juiste
kleur hebben uitgezocht, kan er worden begonnen met de pigmentatie.Terwijl we van start gaan zal alles rustig uitgelegd worden waardoor u met een gerust hart kunt gaan ontspannen en de behandeling pijn loos kan onder gaan

Direct na de
behandeling is de kleur 40/50% donkerder dan de uiteindelijke kleur, na 3 dagen zullen er kostjes opstaan die na 1,5 week weg zullen zijn, dan zal de kleur nog wat veranderen waardoor u na 3 weken kunt zeggen dat dat het resultaat is van de eerste behandeling. Na ca. 5 weken komt u terug en kijken we samen wat eventueel nog bijgewerkt moet worden. WE kijken dan naar de vorm en kleur en zetten dan de puntjes op de i. Als dit goed geneest u er voorzichtig mee bent geweest en u huid het pigment heeft geaccepteerd zal de gezet plu ongeveer 1 a 1,5 jaar er mooi inzitten. Daarna raden wij aan een touch up behandeling in te plannen als onderhoud. Wilt u het niet meer voortzetten is dat uiteraard u eigen keuze.
Zou het nodig zijn om nog een derde behandeling in te plannen, dit omdat de huid het pigment niet goed genoeg heeft opgepakt zal dat 40,– kosten.

“Voor wie is permanente make-up geschikt?

Iedereen met een gevoelige en/ of allergische huid. Wanneer u geen tijd heeft/ wilt maken om u op te maken.
Wanneer u dunne of geen wenkbrauwen meer heeft.
Voor fanatieke sporters die er toch perfect uit willen zien.
Wanneer u elke morgen opgemaakt uit bed wilt stappen.
Als u bril- of lensdrager bent en het moeilijk vindt om uzelf op te maken.
Voor mensen die geen oogpotlood kunnen verdragen.

“Hoe wordt permanente make-up aangebracht?”

Met een flinterdunne naald wordt een pigmentkleur vlak onder het huidoppervlak aangebracht.
Anders dan bij een tatoeage (= voor altijd) gaat het om inbreng in de bovenste huidlaag.

“Is er speciale nazorg nodig na de behandeling?”

In principe hoeft de huid na het aanbrengen van permanente make-up geen speciale behandelingen te ondergaan. Teneinde ervoor te zorgen dat uw permanente make-up optimaal zal zijn, hebben wij een overzicht voor u samengesteld met de richtlijnen voor de nazorg. Wij nemen voorafgaand aan de behandeling alle richtlijnen voor de nazorg met u door en geven hierover uitleg.

“Hoe lang blijft permanente make-up zichtbaar?”

Afhankelijk van de soort behandeling, blijft permanente make-up ongeveer 1,5 tot 5 jaar zitten, de pigmenten zullen langzaam verdwijnen door celvernieuwing en onder invloed van UV licht.
Per persoon is dit echter ook verschillend. Wij kunnen de klant overigens nooit garanderen dat het zo lang blijft zitten, omdat veel ook afhangt van iemands leefstijl. De manier waarop u de permanente make-up verzorgt is erg van belang. De permanente make-up is erg gevoelig voor UV-straling en agressieve huidproducten, zoals peelings en fruitzuren. Wanneer u in de zon altijd een zonnebrand met een hoge factor gebruikt en niet teveel huidverdunnende behandelingen ondergaat, dan gaat de permanente make-up een langere tijd mee.
Een opfrisbehandeling is om bovenstaande reden aan te raden tussen 1- 1,5 jaar.

“Welke pigmenten gebruiken jullie?”

Wij gebruiken de pigmenten van Ecuri Cosmetics, Die zijn GGD goedgekeurd dus volkomen veilig, hypo-allergeen. En voldoen aan de nieuwste regels en wetten die vanaf 2022 in zijn gegaan.

“Doet het aanbrengen van permanente make-up pijn?”

Dit is niet geheel gevoelloos, maar wordt over het algemeen niet als pijn ervaren.
Er kan eventueel gebruik worden gemaakt van Emla-crème. Dit is verdovende creme die u zelf bij de huisarts zal moeten aanvragen en 20 minuten voor aanvang op de huid als een dikke laag zal kunnen aanbrengen. Lukt dit u zelf niet kunt u altijd eerder bij mij terecht zodat ik het zal aanbrengen en u in de tussen tijd wacht. Deze creme  zorgt ervoor dat de behandeling zeker geen pijnlijke ervaring zal worden.

“Hoeveel weken moet er tussen 2 behandelingen zitten?”

Omdat wij in de lederhuid werken is het verstandig 5 weken te wachten voor de volgende behandeling gestart wordt. De huid is dan voldoende hersteld.

“Wat is een Informed Consent?”

Een Informed Consent is een lijstje met vragen die wordt voorgelegd voordat u met een permanente make-up begint. De vragen hebben vooral met uw gezondheid te maken. Wij kunnen met uw antwoorden de juiste keuzes maken en de behandeling voor u zo spoedig mogelijk te laten verlopen.

“Kan ik nog gewone make-up aanbrengen?”

Absoluut. Permanente make-up is niet bedoeld als avond make-up, het dient voornamelijk om de natuurlijke gezichtsvormen te accentueren. U kunt dus altijd nog extra make-up aanbrengen voor een avondje uit.

“Moet ik de dag voor de behandeling ergens rekening mee houden?”

Ja u mag beslist geen alcohol, asperine en groene thee drinken de dag voor de behandeling.

“Hoe lang duurt een behandeling?”

Over het algemeen duurt een behandeling inclusief voorgesprek, voortekenen, kleurkeuze, pigmentatie en afhandeling 2 uur.
[/pane] “Is het eindresultaat meteen zichtbaar?”

Nee. De eerste week zal de pigmentatie aanmerkelijk donkerder zijn dan het eindresultaat. Door de natuurlijke celvernieuwing zal na een periode van circa 3  weken het eindresultaat van de pigmentatie pas zichtbaar zijn. De kleur neemt circa 40% in intensiteit af binnen een week.

“Is permanente make-up hetzelfde als tatoeëren?”

Het principe van de behandelingen lijkt op elkaar. Bij beiden wordt door middel van een naald pigment in de huid gebracht en dat is dan ook meteen de enige overeenkomst. Echter, de apparatuur alsmede de samenstelling van de pigmenten en de technieken zijn totaal verschillend.

“Enkele aspecten waarmee u rekening moet houden voor de behandeling.”

Er zijn een paar aspecten waarmee u rekening dient te houden als u permanente make-up wilt laten aanbrengen.
Kleurintensiteit: om tot een goed resultaat te komen, wordt de kleur aanmerkelijk donkerder ingezet om tot het gewenste eindresultaat te komen. Houdt rekening met het feit dat bijvoorbeeld wenkbrauwen zichtbaar donkerder zijn gedurende de eerste 5 dagen. Laat permanente make-up niet vlak voor een belangrijk feest of andere gelegenheden aanbrengen. Liever maximaal 1 week van tevoren of erna.
Hygiëne: om hygiënische en genezing redenen mag u gedurende 8 dagen na de behandeling niet in de sauna, zwembad of zee, het pigment moet droog blijven. Houdt dus rekening bij het aanbrengen van permanente make-up met uw vakantie/week plannen.
UV-licht: zolang de huid nog niet volledig hersteld is, zijn de pigmenten bijzonder gevoelig voor UV-licht. U mag gedurende 8 dagen na de behandeling geen gebruik maken van de zonnebank. Ook hier geldt dat u rekening moet houden met uw vakantieplannen.

“De eerste dagen na de behandeling”

Direct na het aanbrengen van permanente make-up kan een lichte zwelling van de huid optreden.
Deze zwelling verdwijnt echter weer binnen enkele uren. Doordat pigment in de huid wordt aangebracht kunnen er tevens kleine korstjes ontstaan die nauwelijks zichtbaar zijn. Deze korstjes mag u niet zelf verwijderen, maar deze moeten uit zichzelf loslaten. In dit verband is het dan ook af te raden om in de eerste 5 dagen na het aanbrengen van permanente make-up uw ogen op te maken.