Ongewenst haar pak je bij de wortel aan!

Je weet wat je wilt en je weet wat je niet wilt. Overtollige haargroei bijvoorbeeld. Altijd zichtbaar op plaatsen waar het jou niet uitkomt. Dus daar doe je iets aan! Snel en doeltreffend; geen gedoe met scheermessen, wax of cremes, want dan blijf je bezig. Iemand als jij kiest voor een methode van deze tijd. Haar dat jij niet wilt, kun je weg laten halen met (IPL) flitslichtmethode.

 

 

De behandelkop van de Plasmalite® IPL wordt op het huidoppervlakte geplaatst en met opeenvolgende flitsen wordt het gewenste huidgebied behandeld. Op het moment van de lichtflits, die slechts een paar milliseconden duurt, kan men een lichte prikkeling voelen. Door het effect van de lichtflits worden de haarzakjes inactief gemaakt en kunnen in die haarzakjes in principe geen nieuwe haren meer groeien.

Omdat melanine het licht absorbeert, werkt deze methode effectiever bij mensen met bruin of zwart haar. Maar ook de meer donkere tinten rood en donkerblond haar kunnen behandeld worden. Bij lichtblond en grijze haren is doorgaans een andere behandeling nodig, zoals bijvoorbeeld elektrisch ontharen. Plasmalite® richt de kracht van het licht dus op de melanine die zich in de haarschacht en de haarzak bevindt.

Er zijn meerdere behandelingen nodig voor een langdurige ontharing. De reden hiervoor is: haren worden gemaakt in de haarzakjes. Deze doorlopen een cyclus van drie fasen. Niet alle haarzakjes doorlopen deze drie fasen op hetzelfde tijdstip. Op het moment van de behandeling zullen sommige haarzakjes in de groeifase zijn, andere zijn in de overgangs- of rustfase. De behandeling met fotolicht heeft alleen effect op de haarzakjes die in de groeifase zijn. Mensen waarbij het haar voldoende pigment bevat zijn gemiddeld na vijf tot acht behandelingen tevreden met het resultaat. In sommige gevallen kan dit afwijken.Ontharen Oorzaak: man of vrouw, familie of ras, gezicht of lichaam, ziekte of gezondheid en zeker medicijnen of storingen in de hormonale balans. Helaas is er een klein percentage mensen welke niet of in geringe mate reageren op de behandeling, ook niet als huid en haren daarvoor in aanmerking komen. Zoals uit de geneeskunde bekend, bestaan er altijd resistente gevallen.

Plasmalite® kan gebruikt worden op alle delen van het lichaam en op alle huidtypes. Op de vraag voor het ontharen van de erogene zones blijkt vaak enige schroom te rusten, voor Damen Beauty niet! Damen Beauty ziet het als een gewone vraag, waarbij sleutelwoorden als discretie, privacy en professionaliteit centraal staan.

De registratie als ANBOS-specialist elektrisch ontharen en het certificaat licht- en lasertherapie, staat garant voor de kwaliteit van handelen.
Ondanks het feit dat een haarzakje inactief is/wordt gemaakt door middel van de lichtflitsmethode, is er geen garantie dat hierdoor de haargroei permanent achterwege blijft. Ook kan niet gegarandeerd worden dat in het behandelde gebied alle haren definitief verdwenen zijn. Meestal zijn 5 tot 8 behandelingen nodig om in een bepaald gebied een belangrijk deel van de haren te verwijderen. Het is inmiddels een algemene bekendheid dat 70-90% van de haren, afhankelijk van het individuele geval, en mits aan de voorwaarden is voldaan, weg zullen blijven, maar er zullen voor de overige 10-30% incidenteel afspraken gemaakt moeten worden om de plekken die behandeld zijn, haarvrij te houden. Om het resultaat van de kuur optimaal te houden adviseren wij ieder jaar tenminste één vervolgbehandeling.
Elektrische epilatie of ontharen door middel van IPL van het gelaat wordt veelal vergoed vanuit de aanvullende verzekering van uw zorgverzekeraar. Lees hiervoor de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar. DaMen Beauty staat geregistreerd onder de AGB-code 8952102 en onder de zorgverlenersspecificatie 8903 I code praktijk 1042 en ANBOS lidnummer 21610.

 

Prijzen

Bovenlip of kin € 45,00
Bovenlip en kin € 75,00
Hals € 75,00
Gelaat € 125,00
Gelaat en hals € 150,00
Wenkbrauwen € 50,00
Bikini normaal € 95,00
Bikini uitgebreid € 135,00
Bikini totaal € 165,00
Billen/ erogene zone € 95,00
Oksels € 75,00
Onderbenen vanaf € 200,00
Bovenbenen vanaf € 235,00
Onder en bovenbenen vanaf € 375,00
Onderarmen € 85,00
Bovenarmen € 95,00
Rug vanaf € 250,00
Borst vanaf € 250,00
Schouders vanaf € 100,00
Nek vanaf € 100,00