Welkom bij DamenBeauty, waar schoonheid en zelfvertrouwen samenkomen in een oase van luxe en verwennerij. Wij zijn verheugd om onze nieuwste aanwinst aan te kondigen: een exclusieve samenwerking met het gerenommeerde bedrijf Wrinkles, waarmee we nu Cosmetische Arts behandelingen van wereldklasse aanbieden !

Wrinkless is een bedrijf dat medisch-cosmetische behandelingen verricht op diverse locaties door het hele land. Dit zijn injecties met botox en rimpelvullers (fillers, ook voor vollere lippen). Wrinkless is in 2011 door drs. Anwar Thio opgericht, na 6 jaar ervaring opgedaan te hebben bij andere klinieken

Maak kennis met de deskundigheid van onze Cosmetische Arts drs. Anwar Thio, die persoonlijk beschikbaar zal zijn op geselecteerde data om u te begeleiden naar een tijdloze schoonheid. Zet deze data alvast in uw agenda:

  • 31 januari, vanaf 12.30 uur
  • 20 maart, vanaf 12.30 uur
  • 22 mei, vanaf 12.30 uur
  • 12 juli, vanaf 12.30 uur

Om een afspraak te maken voor een consult of behandeling, kunt u contact opnemen met DamenBeauty via telefoon op 0174-420162 of stuur een e-mail naar damenbeauty@damenbeauty.nl. Wacht niet langer en geef uzelf het geschenk van tijdloze schoonheid met de expertise van Wrinkles bij DamenBeauty.