THALGO VOOR MEN

Steeds meer mannen vinden hun weg naar de schoonheidssalon. Daarom heeft Thalgo een innoverende lijn voor de man, die een complete verzorging biedt, zowel in het schoonheidsinstituut als thuis. De huid van de man is dikker, produceert meer sebum en is door het dagelijks scheren sneller geïrriteerd. Elk product en elke behandeling is daarom afgestemd op de specifieke eisen van de mannenhuid.

 

Ocean Men Business de luxe I 60 minuten I € 72,50
Een intensieve gezichtsbehandeling met het Thalgo Men Ocean Masker. Een revitaliserend en zuiverend masker, speciaal ontworpen voor de mannenhuid.

INDIEN NODIG INCLUSIEF HARSEN VAN WENKBRAUWEN/ OREN EN JUKBEENDEREN.

 

Thalgo Men Hydra I 60 minuten I € 58,50
Een intensieve gezichtsbehandeling met het Moisture Quenching Mask. Optimale hydratatie om de eerste tekenen van huidveroudering te bestrijden. Incl. modelleren wenkbrauwen en eventueel het knippen van oor- en neushaar.

 

Thalgo Men DECAAR Oxygen TREATMENT I 60 minuten I € 58,50
Een intensieve gezichtsbehandeling met een afsluitbaar Oxygen masker die de doffe, vermoeide huid een anti-stress behandeling geeft en je huid weer laat stralen. Incl. modelleren wenkbrauwen en eventueel het knippen van oor- en neushaar.

 

PEEL- MARINE Anti-Aging huidverbetering I 75 minuten I € 79,50

Bent u op zoek naar een perfecte huid?

Dan is deze intensieve behandeling met direct zichtbaar resultaat iets voor u. U ondergaat een professionele behandeling met een medische werkzaamheid.

Huidanalyse, reiniging gezicht, intensieve peel, epileren wenkbrauwen, reiniging gezicht, neutraliseren huid, drainage met pro-detox, drukpunt massage met mesolift marine pur (hoog geconcentreerde werkstof), extreme masker die de huid zal kalmeren, ontspannende decolleté en nek massage, afsluitend cream-serum en SPF50+ sunscreen.

U zult versteld staan van het gevoel en het resultaat. Uw huid zal er gladder, stralender en jonger uit zien en uw huidkwaliteit is direct verbeterd. Kiest u voor een kuur, dan zult u merken dat ook de fijne lijntjes zullen verdwijnen.

Deze behandeling is geschikt voor elk huidtype, geslacht en leeftijd.