Kwaliteit zit in veel aspecten. Onze cosmetisch arts geeft je deskundig en eerlijk advies over de behandeling die het beste bij je past, en over de te verwachten resultaten.Voordat de behandeling start krijg je een goed inzicht in de kosten. Je kunt altijd met vragen via DaMen Beauty “Sandra” bij onze arts terecht. We werken graag transparant en vinden het persoonlijk contact en openheid heel belangrijk. En zorgen ervoor dat alle vragen beantwoord kunnen worden.

Risicobeperking wordt verkregen door een professionele handelwijze, waarbij voorop staat dat elke behandeling medisch verantwoord moet zijn, ook als het om het opvullen van een rimpel gaat. Maar ook door rekening te houden met de mens achter de cliënt, met respect voor ieders wensen en eigenheid.

Ervaring, professionaliteit en betrouwbaarheid zorgen ervoor dat onze cosmetisch arts jou hoogstaande kwaliteit en een mooi, veilig resultaat kan bieden.

Sinds begin 2021 is DaMen Beauty een samenwerking aangegaan met een zeer ervaren cosmetisch arts,
BIG geregistreerd (BIG 69053442601) Pascal Gyselinck en aangesloten bij de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische geneeskunde).

Drs. Pascal Gyselinck

Drs. Gyselinck promoveerde tot Doctor in de Geneeskunde in 1986 aan de Universiteit van Gent (België) als huisarts met een bijkomende opleiding als sportarts, ook specialiseerde hij zicht in de mesotherapie. Drs. Gyselinck heeft inmiddels meer dan 20 jaar ervaring met injectietechnieken voor therapeutische en esthetische doeleinden. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en het blijven garanderen van kwaliteit, bezoekt Drs. Gyselinck regelmatig congressen in binnen- en buitenland.

=> 1 keer in de 2 maanden is er een injectables dag bij DaMen Beauty. Bel of mail voor de mogelijkheden zodat ik u kan inplannen bij deze geweldige arts.

Top 3 score  ‎(276 recensies op www.kliniekervaringen.nl)

De behandeling

Injectables worden met heel dunne naaldjes in de huid, onder de huid of in een spier geinjecteerd, afhankelijk van het type materiaal.Omdat inbrengen van het naaldje in de huid op sommige plaatsen van het gezicht gevoelig kan zijn, gebruikt de arts soms een combinatie van een filler met een verdovingsvloeistof.Voor de behandeling van rimpels is meestal geen verdoving nodig.Indien gewenst kan er voorafgaande aan de behandeling een verdovende creme aangebracht worden op de te behandelen huiddelen.De arts informeert je altijd vooraf over alle stappen in de behandeling.

Na de Behandeling

Elke injectable heeft zijn eigen effect. Zo is het bij een botuline toxine behandeling aan te raden om de eerste 2 uur na de behandeling de geiпnjecteerde zones regelmatig te bewegen. Bij fillers kun je de dagen na de behandeling wat arnica of calendula creme aanbrengen. Direct na de behandeling kan de huid licht rood, iets gezwollen, gevoelig zijn of wat jeuken. Dit is een normale reactie van de huid op het injecteren. Ook kunnen blauwe plekjes ontstaan. Het is belangrijk dat je na de behandeling geen heftige inspanning doet of in de felle zon gaat. Sauna wordt afgeraden de eerste 48 uur. Eventuele roodheid mag je zonder meer camoufleren met make-up.Binnen een paar dagen ziet de huid er meestal weer normaal uit, afhankelijk van de omvang van de behandeling en de toegepaste techniek en injectable. De arts vertelt je vooraf welke reactie je kunt verwachten. 

Botuline toxine voor het effectief aanpakken van rimpels

Fronsrimpels en lachrimpels ontstaan door het aanspannen van spieren in het gezicht. Bij boos kijken, fronsen of lachen gebruikt men telkens dezelfde spieren waardoor rimpels ontstaan. Met botuline toxine krijg je weer het gezicht dat past bij je leeftijd.

Waarom kiezen voor een Botuline Toxine behandeling?

Een behandeling met botuline toxine is een beproefde,veilige en effectieve manier voor het behandelen vanrimpels in het voorhoofd, rond de ogen en de mond.Al na twee dagen zie je het eerste resultaat.

Voordelen van een Botuline Toxine behandeling:

Veilige en beproefde behandelmethode.Geschikt voor zeer plaatselijke toepassing in het gelaat.Binnen 2 tot 5 dagen resultaat.Korte behandeling die een jongere en frissere uitstraling geeft. 

Wat houdt een behandeling met Botuline Toxine in?

Een behandeling met botox-injectables zorgt ervoor dat de betrokken spieren in het gezicht ontspannen en niet meer kunnen samentrekken 

Na een behandeling met Botuline Toxine:

Worden rimpels minder of verdwijnen helemaal. Bij fronsrimpels komen de wenkbrauwen zichtbaar omhoog.Hangen de bovenoogleden minder.Is je blik weer open en vriendelijk.

Resultaten van behandeling met botox:

Binnen 2-5 dagen merkt men dat de botox z’n werk doet en na twee weken is de werking maximaal. Het resultaat istijdelijk, meestal tussen de 3 tot 6 maanden. Resultaat behandeling: Fronsrimpels met Botuline Toxine (Botox, Bocouture) Fronsrimpels ontstaan door het aanspannen van de spieren tussen onze wenkbrauwen. Dit gebeurt als je boos kijkt, geconcentreerd met iets bezig bent, of als je zonder bescherming in de felle zon loopt. Fronsen is niets anders dan het naar elkaar toe trekken van de wenkbrauwen, een beweging waarbij ze tegelijkertijd naar beneden worden getrokken. Hierdoor ontstaat er die bozige, wat strenge blik. Daarbij treedt er soms ook nog een dwarse lijn op, boven de neus. De rimpels verdwijnen helemaal of worden minder. De wenkbrauwen komen zichtbaar omhoog en de blik wordt weer open en vriendelijk.

Resultaat behandeling: Lachrimpels met Botuline Toxine

Kraaienpootjes of lachrimpels staan charmant en natuurlijk. Door de mimiek in het gezicht, wordt de huid keer op keer op dezelfde plaats dubbelgevouwen. Hoe meer de mimiek gebruikt wordt (in dit geval lachen), des te meer rimpels er ontstaan en des te dieper de lijntjes op den duur worden.

Naarmate je ouder wordt verliest de huid zijn soepelheid en wordt minder elastisch. De rimpels trekken niet meer weg, maar blijven zichtbaar in de huid staan.

Een behandeling met Botuline Toxine is een effectieve manier om de lijntjes te laten verdwijnen.