DaMen Beauty, is al ruim 19 jaar een begrip in het Westland en blijft zich continu ontwikkelen op verschillende gebieden. Gespecialiseerd in algehele schoonheidsverzorging voor hem en haar, huidverbetering d.m.v. licht, M-Ceutic huidverjonging, permanente make-up en tevens het adres in de regio voor het verwijderen van ongewenste haargroei. Dit kan door middel van waxen, elektrisch ontharen en IPL-fotolichtontharen.

DaMen Beauty is mijn passie, waar ik voor sta en mij voor 100% inzet

In het kort een klein persoonlijk stukje: Wat is de kracht van DaMen Beauty? De salon Damen Beauty is mijn passie, waar ik voor sta en mij 100% voor inzet. Wat ik heel belangrijk vind is dat wanneer u binnenkomt en de intake heeft gehad, u zich op uw gemak voelt en er een goede sfeer is waar beiden zich prettig bij voelen. Vanuit daar kunnen we samen bepalen hoe de behandeling eruit zal komen te zien en geef ik u graag advies over wat de mogelijkheden zijn.

 

Sandra vd BergU wordt altijd door mij, Sandra van den Berg, geholpen waardoor u persoonlijke aandacht krijgt Daardoor zal u gewend raken aan mijn manier van werken en wanneer dat bij u past bent u aan het juiste adres. Het blijft een persoonlijke behandeling die professioneel en vakkundig zal worden uitgevoerd, maar in balans moet zijn met uw gevoel.